Берковица, България
+359 886 898 164
reservations@green-hill.bg

КЪЩА ЗА ГОСТИ ГРИЙН ХИЛ

КЪДЕТО ЗАПОЧВА ЕДНА КРАСИВА ИСТОРИЯ...

Image

НАШАТА ИСТОРИЯ

Къша за гости Грийн Хил е разположена в планинския град Берковица, на 87 км от София. Сградата е с дългогодишна история и няколко различни собственици през годините. Семейство Димитрови я купуват през 2013 година и се заемат с цялостното й преобразяване. С помощта на екип от архитекти и задължителната доза страст изграждат пространство на 3 етажа с просторни и светли стаи, елегантно обзавеждане и специфичен чар. Така от апил 2016-та година красивата къща с прекрасна градина вече посреща своите гости и се позиционира на картата като едно различно и отличаващо се кътче на спокойствие в Берковица.

Интериорният дизайн е решен основно в бяло и черно. Линиите са изчистени и създават усещането за спокойствие и уют. Всичко е точно на мястото си, без излишни елементи, а всеки малък детайл ни разказва за желанието на семейство Димитрови гостите им да се чувстват като у дома. 

The living room
Бутиков хотел Грийн Хил може да посрещне в 3-те зали на своето бистро общо 50 души, а те ще се чувстват сякаш са на гости в трапезарията на любими приятели за вкусна вечеря с продукти от околността. С готовност домакините организират всички детайли за мероприятия на весели компании -  корпоративно събитие, рожден ден или семеен празник.

avbout us asdas
Основната къща в сърцето на Берковица разполага с 3 двойни стаи и 1 семеен апартамент с всички модерни удобства. На разлопожение на гостите е и луксозната вила за четирима на хълм в местността "Калето", от която се разкрива невероятна гледка над града и заобикалящите го планински върхове.

The view over Berkovitsa
Избягайте от ежедневието и си подарете спокойствие и свеж въздух в планината!