Берковица, България
+359 886 898 164
reservations@green-hill.bg

КЪЩА ЗА ГОСТИ ГРИЙН ХИЛ

КЪДЕТО ЗАПОЧВА ЕДНА КРАСИВА ИСТОРИЯ...

Image

Опитайте нашите сладки изкушения и коктейли.

Градината

Градината в Грийн Хил е едно откъснато райско кътче на спокойствие и прохлада в града. В зеленината на свежата трева и игриво преплитащите се овощни дръвчета домакините ще ви посрещнат с пъстроцветен коктейл и изкушаващи сладоледени торти. Сред сладките изкушения ще намерите също селекция от вкусни сладоледи, домашен кекс и разнообразни плодове. За любителите на здравословни напитки тук приготвят фрешове, полезни смути коктейли и традиционна домашна лимонада с мента от градината в планината. Усетете аромата на висококачественото кафе тук, когато отпивате първата сутрешна глътка. Оставете аромат на рози и липа в градината да ви завладее напълно. Наситеното зелено ще успокои погледа, а слънцето ще ви погали, за да се отпуснете в креслото и да вкусите свежестта на коктейлите.
 

Градината
Барът

Барът

Опитните бармани в Грийн Хил са преминали през специално обучение, за да подготвят за вас редица класически и нетрадиционни коктейли, поднесени с малки комплименти. Част от съставките включват специално приготвени сиропи с плодове от региона и билки от планината. Ще откриете и богата селекция на вина от целия свят с фокус върху няколко бутикови български изби. Със сигурност не може да устоите на чаша ароматно мерло или отлежало уиски, сервирани в приятна компания в дневния салон на къщата.

Ресторантът

В уютната атмосфера на 3-те зали на нашия ресторант ще опитате вкусни специалитети, приготвени с продукти от региона. Шеф-готвачът е подбрал ястия от редица средиземноморски държави, които ще ви впечатлят с визия, аромат и вкус. Пространството на ресторанта е разпределено в 3 зали за максимално уединение и спокойствие, като общият капаците е 50 места. Изчистените линии на дизайна и меката светлина ще ви пренесат за вечеря сякаш в трапезарията на любими приятели. 

Ресторантът
Менюто

Менюто

Менюто на Грийн Хил е разработено с фокус върху здравословната и вкусна храна. Използват се продукти според сезона, умело съчетани с традиционни билки и подправки от нашата градина в планината. Опитайте прясната пъстърва от региона, съчетана със салата със свежи зеленчуци, или вкусете нашето традиционно ризото с горски гъби. В десертите според сезона несъмнено ще откриете ароматните ягоди и боровинки - типични за Берковица.